Een geweldige ervaring om als beste van de maand eruit te komen en geld te winnen. Deze customgames gokkasten brengen enkele voordelen met zich mee, relatief lage kosten op te spelen op deze gokkasten omdat u heel veel credits krijgt om met de gokkast te spelen. Daarnaast kunt u kans maken op de jackpots aan het einde van de maand.

Deze gokkasten bieden veel mogelijkheden om plezier te beleven aan het spelen van de gokkasten. Wij wensen u alvast veel speel plezier op de customgames gokkasten serie.

Geniet van het grote aanbod van de verschillende customgames gokkasten op deze website. Wij houden altijd de gokkasten bij voor u. Dat betekend dat u op deze website alle gokkasten zult vinden die er op het internet zijn. Bij ons kunt u dus altijd genieten van het nieuwste aanbod gokkasten.

+Pluspunten

De mogelijkheid om voor de highscore te spelen en aan het einde van de maand geld te winnen door de beste te zijn.
Betaling gaat via de telefoon en kost maar € 1,30 per gesprek.
Goede helpdesk die u overal mee kan helpen.

-Minpunten

Geen directe bedragen winnen, pas aan het einde van de maand.
Onderstaand vindt u nog meer custom games gokkasten, die natuurlijk ook te spelen zijn in combinatie met de highscore. De prijzen die per gokkast gewonnen kunnen worden zijn: 1x € 50, 1x € 100 en 1 x € 150. Wij wensen u veel plezier met het spelen van onze online gokkasten.