Deze online gokkasten zijn voor de echte liefhebbers. Geniet van deze online gokkasten en besef dat het spelen van deze gokkasten heel erg leuk is. De gokkasten kunnen in de gratis of betaalde mode gespeeld worden. Pluspunt van deze gokkasten is het gebruik van de telefoon door middel van een gesprek en om te bellen. Daarnaast ondersteunt deze gokkasten serie ook de normale overboeking per bank en de iDeal overboeking per bank, dat is een online overboeking die direct plaats vindt, zodat u altijd direct kunt spelen. Deze iDeal betalings mogelijkheid is heel erg veilig en is met uw bank geregeld.

Voor de lange spelers die vaker terug komen is dit een hele voordelige keuze om te spelen. Wanneer u zich aanmeld op deze fruitkings gokkasten en eenmaal op de gokkasten geld hebt overgemaakt krijgt u paar keer in de maand gratis echte credits om te spelen, die ook uitbetaald kunnen worden als er wat gewonnen wordt.

+ | Pluspunten

Na aanmelding gratis eenmaal in de maand echte speelcredits
Betalingen via iDeal, telefoon en overschrijving (bank)
Direct te spelen in flash vorm, zonder te downloaden van bestanden
Regelmatig nieuwe speelautomaten beschikbaar
Veel willekeurige jackpots en acties waarbij grote prijzen gewonnen kunnen worden.

– | Minpunten

Maximaal per dag 5 euro gratis (fun) speel tegoed op de gokkasten
Een groot voordeel bij deze fruitkings gokkasten is er omdat deze kasten vaker vernieuwd worden en erbij komen. Meestal komt er één nieuwe gokkast bij per maand. Daarnaast heeft fruitkings ook een online casino dat te spelen is en er zijn verschillende online kraslot spellen in het assortiment die aan de gokkasten zijn gekoppeld.